Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

FUNty op visite bij Sinterklaas bij intocht Gouda

Video door Mike

Sinterklaas-intochtNederland stond afgelopen weekend in het teken van de intocht van Nederlands grootste kindervriend Sinterklaas. Een dag waar alle kinderen in Nederland al maanden naar uitkijken. FUNty, de officiële mascotte van de Zillertal Arena, vond dit een uitgelezen mogelijkheid om naar Nederland af te reizen. Niet alleen Sinterklaas is dol op kinderen, maar FUNty kan ook niet wachten totdat hij de kinderen weer kan verwelkomen in de Zillertal Arena.

Tijdens de intocht hadden FUNty en zijn broertjes plekken ingenomen naast het parcours in de hoop een glimp op te vangen van de goedheiligman. Tot hun verbazing draaide de Sint zijn hoofd plotseling om en keek FUNty recht in de ogen aan. “Een olifant! Nou ja zeg”, was de reactie van Sinterklaas naar zijn Pieten. Het resultaat was dat FUNty in beeld was in het tv-programma dat in totaal 2.3 miljoen kijkers heeft getrokken.

FUNty was de dag voor de officiële intocht al samen met Sinterklaas en Zwarte Piet in Amsterdam. Uit de foto’s blijkt dat FUNty ook dit jaar weer braaf is geweest en misschien wel kan hopen op een paar mooie cadeaus bij thuiskomst in de Zillertal Arena. De FUNty’s zijn momenteel weer op weg naar de Zillertal Arena en gaan zich voorbereiden op het nieuwe winterseizoen dat over een paar weken zal starten. Zij kunnen terug kijken op een zeer geslaagd weekend!

Zillertal-Arena-Gouda

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+