Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Vergunning Dorfbahn Gerlos ingediend

Nieuws door Frank

De realisatie van de nieuwe Dorfbahn in Gerlos lijkt dan eindelijk werkelijkheid te gaan worden. Vorige week is namelijk de vergunning ingediend waarbij Gerlos in 2016-2017 een nieuw beginstation rijker zal zijn. De nieuwe gondellift zal starten ter hoogte van Hotel Gaspingerhof en zal eindigen ter hoogte van het eindstation van de Ebenfeld X-press stoeltjeslift. Een doorbraak voor de Zillertal Arena, want hiermee voorziet het gebied in extra comfort voor de toeristen. 

Als alles verloopt zoals gepland dan moet de nieuwe Dorfbahn in Gerlos vanaf winterseizoen 2016-2016 voor 100% in gebruik genomen kunnen worden. De wintersporters zullen in twee gedeeltes naar boven gebracht worden. De eerste stop zal gestationeerd worden bij de Rössl Alm en zal vervolgens doorgaan tot bij het einde van de Ebenfeld X-Press.

De komst van de nieuwe lift zal de drukte in de hoofdstraat van Gerlos aanzienlijk gaan verminderen. Daarnaast zal de drukte bij de Ebenfeld X-Press verminderd worden en is er een snellere verbinding van Gerlos naar Zell am Ziller mogelijk.

vergunning dorfbahn gerlos

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+