Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Opening Zillertal Arena op 12 december

Nieuws door Mike

Vanwege de uitblijvende sneeuwval kon het skigebied dit weekend niet geopend worden. De geplande opening is daarom verplaatst van 6 december naar 12 december. Ervan uitgaande dat er dan wel genoeg sneeuw ligt kan iedereen vanaf dan genieten van perfect geprepareerde pistes. En in het openingsweekend is er ook genoeg te doen naast het skiën.

In Gerlos wordt de opening op vrijdag 12 december gevierd met een après-ski party in Luigi’s Turbobar. Op zaterdag staat in het centrum van Gerlos een openluchtfeest gepland  met live bands en wordt op de piste ook voor vermaak in de Umbrella bar gezorgd. ’s Avonds wordt het nieuwe skiseizoen ingeluid met vuurwerk.

Zien we jullie dan?

Opening skigebieden Zillertal Arena

 

 

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+