Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Sneeuwval en lagere temperaturen kleuren Zillertal Arena weer wit

Weer door Mike

Het kon niet uitblijven, de sneeuwval. Vanaf vandaag zijn de hoger gelegen delen van het skigebied weer witgekleurd. Er is een eerste laagje sneeuw gevallen en de temperaturen zijn flink omlaag gegaan zodat ook de sneeuwkanonnen hun werk weer kunnen doen. Voor de komende dagen wordt er wederom sneeuw verwacht en blijft de temperatuur ver onder het vriespunt. Het skigebied lijkt daarom op 12 december te kunnen openen. En als we het weerbericht mogen geloven krijgen we na het openingsweekend nog een flinke dump!

Hieronder wat plaatjes van vandaag uit het skigebied. Laat die sneeuw maar komen!

Fussalm

De Fußalm X-Press

Sneeuwval Zillertal Arena1

Echte sneeuw op de Rosenalm

Sneeuwval Zillertal Arena

Op weg naar de Fußalm

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+