Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

#FrankMikeSelfie

Foto door Mike

Anoniem een biertje drinken in de après-ski is voorbij. En nog erger, onderuit gaan op de piste kan echt niet meer, want dat krijgen we aan de bar te horen. We zijn BZA’ers: Bekende Zillertal Arena’ers. Onzin natuurlijk, maar wel ontzettend leuk dat we zo vroeg in het seizoen al herkend worden. 

Kort nadat we gisteren ons eten hadden besteld kwam Karin naar ons toe met haar telefoon in de hand. De website op haar telefoon was ZillertalArena.nl en onze koppen stonden in beeld. In opdracht van haar vriendin kwam Karin verhaal halen. Wie we waren, wat we deden en waarom we zo groot met ons hoofd op de website staan.

Een gezellig gesprek later namen we afscheid, maar niet zonder een blijvende herinnering. We hebben de #FrankMikeSelfie in het leven geroepen voor de wintersporters die ons herkennen. Even een snel shot, zodat we aan het einde van het seizoen precies weten met wie we hebben gesproken. En wat we er verder mee gaan doen is nog even geheim, maar dat maken we binnenkort bekend.

In ieder geval hebben we hier de eerste #FrankMikeSelfie. Karin, leuk dat je naar ons toekwam! We wensen jullie nog veel plezier de komende dagen en wellicht treffen we elkaar nog.

20141213Milchbar Karin

Herken je ons ook? Kom dan gezellig even gedag zeggen en een #FrankMikeSelfie maken. Wees niet bang, we plaatsen niet alle selfies op de website. Zelf de foto maken kan natuurlijk ook. Als je @ZillArenaNL gebruikt in je tweet of Zillertal Arena tagt op Facebook dan zien wij hem voorbij komen. Tot selfies!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags :