Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

FUNty voor het eerst op de ski’s dit seizoen

Blog door Frank

Normaal gesproken houdt FUNty buiten de winterperiode een zomerslaap, maar dat zat er dit jaar niet in. Een druk programma stond er voor de boeg, waarbij Nederland, Oostenrijk en Zwitserland op het programma stonden. De kinderen in Nederland stonden dan ook verbaasd te kijken toen ‘hun’ FUNty ineens aangesproken werd door Sinterklaas tijdens de intocht. Met al die drukte rondom FUNty kon de kindervriend dan ook niet wachten totdat hij eindelijk weer in de vertrouwde sneeuw kon staan. Vandaag was het dan ook zo ver en stond hij weer voor het eerst op de oefenweide boven bij de Isskogelbahn. 

Door de matige sneeuwcondities in de lagergelegen skigebieden in Oostenrijk kiezen veel mensen voor de sneeuwzekere skigebieden. Omdat de Zillertal Arena met Wald – Königsleiten, Gerlos, Zell en Krimml vrij hoog ligt hebben veel families ervoor gekozen om hierheen te komen. Dit is dan ook duidelijk op de pistes, want de skiliften zijn aanzienlijk drukker en de oefenweides staan weer vol met kinderen. FUNty moet dan ook weer druk aan het werk om de kinderen te vermaken en te helpen met het maken van de ‘pizzapunt’.

Gaan jullie nog met jullie kinderen naar de Zillertal Arena? FUNty verwelkomt jullie en kan niet wachten om samen met jullie kids afdalingen te nemen. Wil je zelf ook met FUNty skiën dan is dat uiteraard ook mogelijk, maar houd er wel rekening mee dat hij sneller is dan jullie!

FUNty_-2

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags :