Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Media Nederland maken het erger dan het is

Video door Frank

Wij hebben ons gisteren verbaasd over de negatieve mediaberichten die vanuit Nederland de wereld in zijn gestuurd. De Telegraaf opende met de titel ‘Alpen tranendal voor wintersporters’ en het Algemeen Dagblad kwam met het artikel ‘Groene Alpen voor wintersporters’. Uiteraard zijn de sneeuwcondities niet te vergelijken met voorgaande jaren, maar zo slecht als het in Nederland wordt omschreven is het in de Zillertal Arena zeker niet. Om die reden zijn wij vanmorgen vroeg naar boven gegaan om jullie te laten zien hoe de condities momenteel zijn.

Uiteraard zijn de sneeuwcondities voorgaande jaren beter geweest, maar vanwege de relatief hoge ligging van het skigebied dalen de temperaturen ’s avonds tot onder het vriespunt en kunnen de sneeuwkanonnen aangezet worden. Hierdoor kunnen de pistebully’s op hun beurt de grote sneeuwhopen verplaatsen naar de pistes zodat deze elke dag voorzien zijn van een laag sneeuw. Daarnaast heeft het hier vorige week flink gesneeuwd en kunnen de pistes hier nog steeds van profiteren.

Oordeel zelf en wij zijn erg benieuwd naar jullie mening!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , ,