Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Sneeuwkanonnen loeien volle bak

Blog door Mike

Normaal gesproken houden we niet van vieze skibrillen, maar we vonden het vandaag zeker niet erg om ze af en toe schoon te maken. De sneeuwkanonnen stonden eindelijk weer de hele dag aan en daar hebben we wel een paar keer schoonmaken voor over. 

Het was vandaag heerlijk weer om te skiën, met vanochtend zelfs een strakblauwe lucht erbij. De temperatuur was flink onder nul, wat betekent dat de sneeuwkanonnen stonden te knallen tot bijna in het dal. Vannacht was er al een lekker laagje natuursneeuw gevallen en de mens heeft de natuur overdag dus ook nog een handje geholpen.

Sneeuwkanon

We zouden jullie graag vertellen dat er nog bakken met sneeuw bijkomen de komende dagen, maar dat kunnen we niet beloven. Voorlopig zijn we blij als de temperatuur laag genoeg is zodat de magische machines het werk van de natuur kunnen doen. Wat we wel vandaag voor jullie konden doen, was testen of de sneeuwkanonnen het goed doen. Geloof Frank maar als hij zegt dat het zo is. We houden jullie op de hoogte!

Sneeuwkanonnen

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+