Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Zell am Ziller opent vandaag nieuwe skiliften

Nieuws door Frank

De pistemedewerkers zijn afgelopen dagen druk bezig geweest met het vergroten van het aantal open skiliften en pistes in Zell am Ziller. Wie de blog heeft gevolgd heeft kunnen concluderen dat er relatief weinig pistes en skiliften open waren in het gebied. Vandaag is daar verandering ingekomen, want ook de Kreuzjoch X-Press (6-persoons skilift) en de Kapauns (2-persoons skilift) zijn geopend. Dit biedt weer extra veel mogelijkheden in het gebied en geeft veel hoop voor de kerstvakantie die er aan zit te komen.

 Om een totaal overzicht te geven van de skiliften die open zijn in Zell am Ziller, hierbij een korte samenvatting:

  • Rosenalmbahn 1+2
  • Plattenanger 1 (sleeplift)
  • Karspitz X-Press (6-persoons skilift)
  • Kreuzwiesn X-Press (6-persoons skilift)
  • Hanser X-Press (6-persoons skilift)
  • Kreuzjoch X-Press (6-persoons skilift
  • Kapauns (2-persoons skilift)

Zoals je ziet zijn de pistes flink uitgebreid met de opening van deze skiliften. Jammer genoeg moeten wij jullie nog wel teleurstellen wat betreft de verbinding van Zell am Ziller naar Gerlos, want de Krimml X-Press is nog gesloten. Toch geeft dit veel hoop voor de wintersporters die aankomende week richting de Zillertal Arena vertrekken.

Afgelopen nacht waren de weergoden ook positief gestemd, want we werden vanochtend wakker met een heerlijk laagje verse natuursneeuw. Ook de temperatuur is nog beneden het vriespunt waardoor de sneeuwkanonnen op volle toeren draaien.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+