Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

De skischolen zijn alweer even van start

Nieuws door Mike

Als je op wintersport gaat met je kinderen is het wel belangrijk dat de skischolen hun deuren al hebben geopend. De afgelopen week was dat nog niet in heel Oostenrijk het geval, omdat de oefenweides nog groen waren, maar in de Zillertal Arena werd er wel al lesgegeven. De eerste week zit erop en de kinderen lopen trots met hun medaille rond. 

Normaal gesproken is het niet nieuwswaardig dat de skischolen les aan het geven zijn half december, maar vanwege de matige omstandigheden komen de vragen van verontruste ouders regelmatig bij ons binnen. “Hoe ziet de kinderweide eruit?”, “Draaien de lopende banden al?”, en toch wel de belangrijkste vraag: “Wordt er al lesgegeven?”.

Wees gerust, tijdens de kerstvakantie wordt er gewoon lesgegeven. In het dal zijn de oefenweides nog niet open, maar gelukkig is er ook bovenop de berg genoeg ruimte om te leren skiën. In de video hieronder legt Michael Staudacher, van Michi’s Schischule in Gerlos, uit dat er geen reden is om je zorgen te maken en dat de skischolen er klaar voor zijn om jullie te verwelkomen volgende week. De video heeft ondertiteling als je deze aan zet.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags :