Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Stilte voor de storm in de Zillertal Arena

Nieuws door Frank

In de Zillertal Arena maakt iedereen zich klaar om de grote hoeveelheid wintersporters te verwelkomen. De afgelopen weken waren de pistes rustig, de après-ski gelegenheden leeg en waren er geen rijen bij de skiliften. Dat gaat vanaf volgende week wel anders zijn, want de dorpen in de Zillertal Arena lopen langzaam vol met mensen die verlangen naar sneeuw en gezelligheid.

Je merkt een duidelijk verschil wanneer je nu de dorpen van de Zillertal Arena inloopt. De rustige straten hebben plaatsgemaakt voor reuring en gezelligheid. Dat werd ook wel tijd, want de dorpen kunnen wel wat bedrijvigheid gebruiken. Omdat wij er vanaf het begin zitten kunnen wij goed de verschillen zien. De boekingen bij de hotels worden nauwlettend in de gaten gehouden en de weersvoorspellingen zijn het gesprek van de dag. Ze maken zich toch wel een beetje zorgen, omdat de weersvoorspellingen weinig nieuwe sneeuw geven en de pistes dit juist wel kunnen gebruiken.

Restaurant Zillertal Arena

Momenteel zie je dat alle part-time skileraren in het dorp zijn aangekomen en complete reunies organiseren in de après-ski. De supermarkten, restaurants, winkels, hotels en overige horecagelegenheden hebben afgelopen dagen voorbereidingen getroffen om de mensenmassa op hun wenken te bedienen.

We gaan er een mooie kerstvakantie van maken en hopen jullie nog op de piste tegen te komen. Kom je ons tegen, vergeet dan geen ‘selfie’ te maken, want we verloten gratis skipassen voor volgend seizoen.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+