Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Hoe het vorige week was?

Foto door Mike

We vroegen het een aantal vakantiegangers. Natuurlijk waren de condities niet optimaal, maar eigenlijk was iedereen die we spraken zeer positief over de pistekwaliteit. Behalve dat we een gezellig gesprek hebben gevoerd, hebben we ook nog foto’s gemaakt van de wintersporters.

De eerste Nederlanders die we tegenkwamen op de parkeerplaats was de familie Bothe uit Rotterdam. Maurits (33), Carolien (32), Edgar (35) en Vicky (35) van vertelden ons: “We hebben een heerlijke week gehad. Het enige dat jammer is dat niet alle verbindingen open zijn.”

Maurits, Carolien, Edgar en Vicky (vlnr)

Ook de snowboarders Justin (29) en Gaby (22) uit Nieuwegein en Rubin (25) uit Loosdrecht vermaakten zich: “Het is niet eens zo heel erg slecht. Eigenlijk valt het hartstikke mee. Gisteren en eergisteren was de sneeuw perfect. Alles wat open is, is goed. Af en toe een steentje op die piste, maar daar board je dan omheen. We nemen het zoals het is.”

Rubin (Links) Gaby (Midden) Justin (Rechts)1

Maxime Bakker (23) uit Broek op Langendijk gingal helemaal los op een hoop opgespoten kunstsneeuw aan de rand van een piste boven Gerlos: “Het funpark van de Zillertal Arena is helaas nog niet open, maar ik vermaak me ook prima op de pistes. Alles ligt er perfect bij.”

maxime bakker

De ouders van de 8-jarige Michel Pont uit Den Haag, die gisteren gewoon al op skiles zat, waren ook optimistisch. “Natuurlijk is het minder dan van tevoren gehoopt. Het belangrijkste is in elk geval dat we kunnen skiën. En we krijgen in elk geval een mooie witte Kerst.”

Michel

Toen we vanochtend op de webcams keken zag het er boven geweldig uit. Een strakblauwe lucht en een vers laagje nieuwe sneeuw op de pistes. We zijn benieuwd hoe de zojuist aangekomen wintersporters het vinden hier in de Zillertal vandaag, dus we gaan de berg op. Vandaag zijn we uiteraard ook te herkennen aan zwart-gele Zillertal Arena pak. Tot zo!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+