Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Lekker wakker worden

Blog door Mike

De vreugde was groot toen gisteravond de straten in het skigebied weer met een dun wit laagje sneeuw bedekt waren. We waren alweer bijna vergeten hoe verse knisperende sneeuw onder je voeten klinkt, maar wat is het een heerlijk geluid. Het heeft vannacht nog even doorgesneeuwd en zoals je op de webcams kunt zien was het ook weer koud genoeg om de sneeuwkanonnen te laten draaien. Het resultaat: vanaf vandaag is de verbinding tussen met Zell geopend en vanaf daar kun je helemaal naar de Gerlosplatte skiën. Wat een start van de kerstvakantie!

sneeuw

Beter hadden we de kerstvakantie niet kunnen starten, want zoveel open liften en pistes hadden we gisteren nog niet durven dromen. Dus hup! Uit je bed en vlammen op die piste!

zillertal kaart

Schrik niet als je het hotel uitloopt. De wereld ziet er ineens een stuk anders uit dan gisteren.

IMG_1930 IMG_1952 IMG_1932

 

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+