Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Vanmiddag: Wintermarkt in Königsleiten

Evenementen door Mike

Wellicht heb je het al zien staan op de website of heb je erover gehoord in het skigebied, maar vanavond wordt het gezellig op de parkeerplaats van Sport 2000 Hölzl in Königsleiten. Op initiatief van een aantal Nederlandse vakantiegangers wordt hier in samenwerking met lokale bedrijven een wintermarkt georganiseerd. Eten, drinken, muziek, je kent het wel. Maar wat bijzonder is, is dat de gehele opbrengst naar de stichting Kinderhilfe Moldawien gaat. Dat is pas met een goed gevoel ‘après-skiën’. 

Wij gaan in ieder geval even die kant op. Wellicht zien we elkaar daar! Als je er bent, kom dan gezellig even kletsen en vergeet de selfie niet. Start om 16.00u en rond 19:00 einde.

IMG_4652

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+