Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Na sneeuw komt…..zonneschijn!

Blog door Frank

De mensen die op dit moment in Nederland zitten zullen enorm gaan balen de komende dagen. Het internet gaat naar alle waarschijnlijkheid volstromen met foto’s en video’s waarbij de zon en blauwe lucht duidelijk naar voren gaan komen. Terrassen vol met genietende wintersporters en wintersporters die zich flink moeten insmeren voor de felle zon, zijn het beeld voor de komende dagen. De laatste sneeuwvlokken vallen vandaag nog uit de lucht, maar vanaf morgen is dat compleet anders.

weer zillertal arena

De straten zijn op dit moment bedekt met een dikke laag sneeuw. Sneeuwruimers maken dan ook overuren om alles schoon te houden voor het verkeer. Een prachtig beeld om te zien, want dat beeld zie je tenslotte alleen maar tijdens je wintersportvakantie. De wintersporters die afgelopen zondag zijn aangekomen in de Zillertal Arena hebben nog maar weinig kunnen genieten van het uitzicht. Dichte bewolking en sneeuwval hebben de afgelopen twee dagen gedomineerd. Helemaal niet verkeerd, want de pistes konden wel weer een vers laagje sneeuw gebruiken. Tóch hoopt iedereen de zon wel even te zien tijdens zijn of haar wintersportvakantie. Deze week mag dan ook echt niet geklaagd worden, want deze week staat alleen maar in het teken van zon.

De temperaturen zijn nu nog erg koud en op de bergtoppen kan een flinke wind waaien. Vanaf morgen gaat dit helemaal veranderen, want de temperaturen gaan de komende dagen richting de 0 graden en de wind gaat liggen. Een goed teken voor de sneeuw, want door de droge lucht blijft de sneeuw, ondanks de temperatuurstijging, in goede conditie.

weersvoorspelling zillertal arena

Heb je de luxe om last-minute richting de Alpen te vertrekken, dan zijn deze dagen zeker een aanrader. Na twee dagen sneeuw kijken wij ook weer uit naar een zonnetje, want we moeten tenslotte ook een beetje aan onze bruine kleur werken.

Fijne dag!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , , , , , ,