Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Werder Bremen op bezoek in de Zillertal Arena

Evenementen door Frank

Alle voetbalclubs zijn druk begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen. Dat betekent dat de periode, voordat de competitie begint, in het teken staat van conditietrainingen en veel oefenwedstrijden. Om die reden is Werder Bremen ook richting de Zillertal Arena vertrokken. De hele week staat in het teken van activiteiten in de prachtige omgeving van Zell am Ziller en Gerlos. De spelers gaan hier waarschijnlijk niet zo veel van meemaken, want zij moeten flink aan de bak. Looptrainingen op de berg, mountainbike tochten en veel andere activiteiten staan er op het programma.

Gisteravond speelde Werder Bremen een oefenduel tegen 1860 München in het stadion van Zell am Ziller. Een wedstrijd die eenvoudig werd gewonnen door de grootmacht met 0-4. In de voorbereidingsperiode is het zaak dat alle spelers wedstrijdritme opdoen en conditioneel verbeteren. Er is geen betere plek dan de Alpen om aan extra conditie te komen. De hoogte zorgt er voor dat het uithoudingsvermogen extra geprikkeld wordt en de spelers tot het uiterste moeten gaan.

Voor ontspanning en plezier is uiteraard ook tijd vrijgemaakt. Zo gaan de jongens in Gerlos en Zell am Ziller canyoningen, raften en hochseilgarten. Niet verkeerd, want wij weten hoe leuk dit is in het gebied. Onderstaande foto’s en video geven kleine impressie van hun bezoek!

Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena Werder Bremen Zillertal Arena

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , ,