Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Zillertal Arena zoekt stagiair voor komende winter

Nieuws door Mike

Zin in een geweldig winterseizoen waarbij je samen met ons op pad kan om dagelijkse updates uit het skigebied te verzorgen? Dat kan! Natuurlijk mag je altijd gezellig een dagje mee, maar nu kan het ook ‘officieel’. Zillertal Arena zoekt namelijk een stagiair voor de online marketing afdeling. 

Als stagiair ben je niet alleen maar met ons aan het werk, je ondersteunt het hele team vanuit het kantoor in Zell am Ziller. De onderstaande advertentie spreekt voor zich. Besef je wel dat er gezocht wordt naar iemand die Duits als moedertaal heeft of vloeiend spreekt of schrijft. Met ons steenkolenduits ga je het niet redden.

Ben jij onze nieuwe collega de komende winter? Neem dan contact op met Johanna Fiechtl.

stage

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , , , , , ,