Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

FOTO-UPDATE: Een compleet andere wereld

Foto door Mike

We hadden het gisteren al aan zien komen toen we onze winter aan het voorbereiden waren onder het genot van een biertje: de wereld ziet er vandaag compleet anders uit. Ook gisteravond heeft het in het gebied nog licht gesneeuwd, waardoor er nu een heerlijk laagje sneeuw ligt waarmee zelfs het dal bedekt is. Het lijk wel december!

Met de sneeuwval is ook de temperatuur flink gedaald, wat betekent dat de sneeuwkanonnen de hele nacht hebben gedraaid. Sommige kanonnen en lansen draaien nu zelfs nog. Een flinke opsteker voor het gebied en heerlijk voor de vakantieganger, want wat liggen de pistes er heerlijk bij! Houd bij het bekijken van de onderstaande foto’s in gedachten dat we ze niet hebben gemaakt om jullie jaloers te krijgen, maar juist om jullie een beetje moed te geven. Wat is het prachtig hier!

IMG_3326 IMG_3320 IMG_3310 IMG_3307 IMG_3306 IMG_3290 IMG_3289 IMG_3261DCIM100GOPROGOPR6353. DCIM100GOPROGOPR6360.

Krijgen jullie al kriebels?

 

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , ,