Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Flink lint dalafdaling in Zell am Ziller

Foto door Mike

We krijgen op sociale media steeds vaker de vraag of we iets van de dalafdalingen willen laten zien, omdat niemand gelooft dat die er prima bij liggen. In de video van Gerlos en Königsleiten zitten beide beelden van de dalafdaling verwerkt, dus daar kun je zien dat ze prima te skiën zijn. Maar hoe is het eigenlijk in Zell?

Ook daar is het skiën naar verluidt top, maar de nieuwe dalafdaling is nog niet open. Waarom niet? Omdat er nog te weinig sneeuw ligt. Gelukkig wordt daar hard aan gewerkt. Onderstaande foto’s van vakantiehuis Braunhof kregen we gisteren doorgestuurd. De sneeuwkanonnen draaien als het maar even kan op volle toeren, want dat ding is niet voor niets uitgegraven. Het huidige resultaat is op een grote witte lint dalafdaling.

IMG_0959 IMG_0962 IMG_0963 IMG_0964

 

Aanstaande maandag zijn we zelf ook in Zell am Ziller te vinden om met eigen ogen te zien of we de positieve verhalen moeten geloven. Wat zou het vet zijn als we dan meteen de nieuwe dalafdaling kunnen proberen. Kom maar op met die sneeuw! Het liefst natuursneeuw natuurlijk, maar dat lijkt er dit weekend niet in te zitten als we onderstaande voorspelling zien. Ach, dan maar kunstsneeuw, dat voldoet ook ;-).

Schermafbeelding 2015-12-11 om 19.38.18

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , , , ,