Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Happy New Year!

Foto door Mike

Beste Zillertal Arena fans, namens het complete Zillertal Arena team wil ik jullie een ontzettend gelukkig nieuwjaar wensen. Dat er maar heel veel veilige kilometers op de piste gemaakt mogen worden en dat we opperbest mogen genieten van de wintersport. We hopen dat jullie het goed hebben gevierd en alle handen en voeten (en nog belangrijker voor de wintersport) nog hebben. 

Zelf heb ik middernacht niet meegemaakt om op 1 januari zo vroeg mogelijk op de latten te staan, maar wel heb ik bij de skishow een paar foto’s geschoten.

Skishow oud en nieuw

Voor de skishow op oudjaarsdag wordt altijd flink uitgepakt in de Zillertal Arena. Aan de show doen meerdere skischolen mee (in tegenstelling tot bij de normale skishows) en de vuurwerkshow is altijd fenomenaal. Ook dit jaar was het weer genieten.

Vuurwerk

Na afloop van de skishow is er altijd een spetterende vuurwerkshow. Natuurlijk is zelf vuurwerk afsteken mooi, maar dit is een andere league. Elke keer weer regelt een specialistisch bedrijf het vuurwerk in Gerlos en dat is prachtig. Hieronder de laatste knallen van 2017.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+