Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Klubbb3 – Ho-Dio-Di-Jee nu online

Algemeen door Mike

Begin deze maand was de band Klubbb3 bij ons in de Zillertal Arena te vinden voor de opnames van de nieuwe videoclip Ho-Dio-Di-Jee. Vandaag is de clip gelanceerd. Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff de Bolle hebben er een super leuke video van gemaakt!

Klubbb3 – Ho-Dio-Di-Jee

De nieuwste single van de band is de tweede Nederlandstalige single van de band en een echte meezinger. Op 3 januari werd de clip opgenomen bij ons in Gerlos. Het weer zat niet mee. Het stormde, het sneeuwde en liften gingen dicht vanwege de harde wind. Toch liet dat de mannen niet uit het veld slaan. Er werden alternatieve opnamelocaties gevonden en het werd alsnog een top dag!

Met Ho-Dio-Di-Jee heeft de Duits-Nederlands-Belgische band een echte après-ski hit te pakken. Hij zingt lekker mee en blijft heerlijk in je hoofd hangen. Wij ‘vrezen’ dat we ‘m nog vaak gaan horen na het skiën. Leuk!

Videoclip nieuwe single

Dit is ‘m dan. De clip van Klubbb3, Ho-Dio-Di-Jee. Luister, kijk en geniet!

Behind the scenes

Wij waren bij de opnames van de videoclip en maakten deze korte behind the scenes video. Die laat wel zien hoe gezellig het was tijdens de draaidag. Mannen, bedankt voor de gezelligheid en tot snel bij ons in de Arena!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+