Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Impressie van vandaag: veel sneeuw!

Nieuws door Mike

Jullie hebben het vast al meegekregen: er ligt veel sneeuw in de Zillertal Arena. De afgelopen dagen is het flink losgegaan. Daarom zijn wij letterlijk de sneeuw in gedoken om dat jullie te laten zien. Benieuwd hoe het is op het moment in de Arena? Zo dus!

Bizarre sneeuwval

Het heeft echt bizar gesneeuwd de afgelopen dagen. Tot wel 1,5 meter sneeuw in enkele dagen tijd. Daardoor is er echt veel werk voor hoteliers, liftpersoneel en de sneeuwruimploeg. Kijk maar eens mee.

Frisse duik

En wat is er verleidelijker om in te springen dan een bak met heerlijke sneeuw? Dat deed ik dan ook. Ja, je krijgt er een koude kont van weet ik inmiddels uit ervaring, maar het gevoel is heerlijk!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+