Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Rodelen in Hochkrimml: met de sneeuwscooter omhoog

Video door Mike

Rodelen in Hainzenberg ken je waarschijnlijk wel. Dat is de 7 km lange rodelbaan in de Zillertal Arena. Maar wist je dat je ook kan rodelen in Hochkrimml? En het transport naar boven is daaraan heel tof!

In Hochkrimml kun je bij de Filzsteinalm rodelen. Lekker even eten en vervolgens lekker glijden.

Transport

De rodelbaan in Hochkrimml bij de Filzsteinalm is verlicht tot 21.00u ’s avonds. Op dinsdag, donderdag en zaterdag is er zelfs een sneeuwscooter die je naar boven brengt. De rodels worden achter de sneeuwscooter gebracht en jij stapt op de sneeuwscooter of in de aanhanger. Let op, houd je goed vast!

Getest

Wij hebben deze week de rodelbaan getest en vonden het geweldig!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+