Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Arena Bloghouse is van start

Evenementen door Mike

Vandaag is is de aftrap van het Arena Bloghouse. Zeven bloggers gaan de komende dagen de Zillertal Arena verkennen en delen hun ervaringen op social media. 

Wat is het Arena Bloghouse?

In de winter van 2017/18 komen zeven creatieve bloggers in de Zillertal Arena – het grootste skigebied van het Zillertal. Zij berichten de gehele week over hun indrukken en belevenissen in de Zillertal Arena. Tot en met donderdag hebben wij een spectaculair programma samengesteld, waarmee we je meenemen op reis! Plezier en individualiteit staan op de eerste plaats!

Bloggers

De zeven verschillende bloggers komen uit Oostenrijk, Nederland, Zwitserland en Duitsland. Allen hebben ze een passie voor fotografie, bergen en lifestyle. Hieronder stellen we ze kort aan je voor met een link naar hun pagina. Zo kun je, naast het dagelijkse blog hier, ook hun persoonlijke ervaringen zien van de Zillertal Arena.

Tommie van de Wiel – ‘Manify’
Ik ben Tommie van de Wiel hoofdredacteur van Manify sinds het prille begin. Manify is een online lifestyle magazine voor mannen met gevoel voor stijl. We richten ons voornamelijk op de high-end markt, maar nemen het allemaal wel met een korreltje zout.
Eelco Roos – ‘Croyable’ 
Eelco Roos is een freelance lifestyle en travel fotograaf en Instagram (instagram.com/croyable) is het kanaal waar hij zijn fotografie voornamelijk op deelt. De afgelopen jaren heeft hij heel de wereld over kunnen reizen om op die manier de verschillende landen en steden met zijn volgers te delen. Verwacht van Eelco mooie natuur fotografie in de bergen van Oostenrijk.
Kelly Roeleveld – ‘Kelluuy’
Hoi! Ik ben Kelly, reis en avonturen blogger. Voor mij draait het in het leven vooral om zo veel mogelijk te genieten van wat deze mooie aarde te bieden heeft! Ik hoop andere te inspireren met mijn relaxte levenstijl.
Annemerel de Jongh – ‘Annemerelcom’

Ik ben Annemerel uit Amsterdam en ik blog over alles wat mij gelukkig maakt. Ik ben een echte sportieveling. Ik loop veel hard en daarnaast ga ik het liefst zo vaak mogelijk skiën. Dit zijn de voornaamste dingen waar ik over post. Ook zie je op mijn Blog & Instagram alles uit mijn dagelijks leven.

 

Vreni vom Berg – ‘Vrenivomberg’
Ik kom uit Arlberg in Oostenrijk en ben het liefste onderweg in de natuur en de bergen. Hier kom ik vandaan en voel ik mij het gelukkigste. Via mijn blog en Instagram account kun je mij tijdens mijn reizen door de bergen en in de natuur volgen.
Florian von Allem – ‘Flographs’ 
Bergen, Bossen en de natuur – dat is mijn passie. Ik kom uit het Lauterbrunnen dal in Zwitserland. Ik ben een gepassioneerde natuurliefhebber en landschappen fotograaf. Mijn passie voor fotograferen heb ik 3 jaar geleden, tijdens mijn reis door Noord Amerika ontwikkeld. Sindsdien breng ik al mijn vrije tijd in de bergen en bossen door, om de perfecte lichtinvallen te ontdekken.
Alex Reichel – ‘Katzuka’

Ik ben een fotograaf en avonturier en kom oorspronkelijk uit het mooie Sachsen. Maar door mijn passie voor de bergen, ben ik naar Berchtesgraden verhuisd. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk in de natuur te zijn, om te wandelen, klimmen of fietsen. Een andere grote hobby van mij, naast de bergsporten, is fotograferen. Hoofdzakelijk fotografeer ik tijdens mijn reiz
en de landschappen en probeer daarbij de stemming van dat moment over te brengen.

 

Komende dagen

Tot en met donderdag hebben de bloggers de Stadllofts en Plattenalm in Hochkrimml als thuisbasis. Vanuit daar zullen ze de mooiste plekken voor prachtige plaatjes ontdekken, bijzondere activiteiten uitvoeren en blogs schrijven over hun ervaringen in de Zillertal Arena. Blijf de komende dagen dus vooral op de hoogte van alle gebeurtenissen uit het Arena Bloghouse!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+