Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Snowtubing & Rodelen in Gerlosstein

Blog door Frank

Wil je even wat anders dan skiën, dan is snowtuben of rodelen misschien wat voor jou. Wij zijn afgelopen week met hevige sneeuwval naar Gerlosstein gereden en hebben daar genoten van het kleine gebied, dat bij veel Nederlanders onbekend is. Toch kun je ook hier met je skipas heen gaan en gratis gebruik maken van de snowtube baan en tegen een vergoeding van de rodelbaan. Hoe dit er aan toe ging bij ons?

Uiteraard gingen Mike en ik niet alleen naar de rodelbaan. Wij werden samen met de bloggers en vloggers van het bloghouse naar Gerlosstein gebracht. Het sneeuwde flink, waardoor de baan eigenlijk perfect was. Uiteraard moesten we wel rekening houden met hoge hobbels, maar dat mocht de pret niet drukken.

Geniet hieronder van onze Snowtube en Rodel video!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+