Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Heerlijk weertje in de Zillertal Arena

Weer door Frank

We willen jullie niet jaloers maken hoor, maar we melden toch even dat het op dit moment prachtig weer is in de Zillertal Arena. Het was de afgelopen dagen erg wisselvallig, maar daar is vandaag gelukkig geen spraken meer van. Strak blauwe lucht, een heerlijk zonnetje en de terrassen die vol zitten met wintersporters die genieten van het prachtige weer. Wat wil je nog meer? Wij genieten volop!

Voorlopig blijft het weer goed

Vandaag en de komende dagen blijft het weer goed in de Zillertal Arena. Morgen komen er iets meer wolken tevoorschijn, maar ondanks dit gegeven blijft het heerlijk. De zon laat zich het overgrote deel van de dag zien, waardoor het prima weer is om heerlijk te skiën.

Ga jij nog naar de Zillertal Arena?

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+