Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

FOTO-UPDATE: Dikke bak met sneeuw aan het vallen

Algemeen door Mike

Het sneeuw al de hele dag bij ons in de Zillertal Arena. En dat is natuurlijk heerlijk! We gingen daarom vandaag weer even met de camera op pad in Königsleiten en dat leverde de onderstaande beelden op. Er is zeker al 30cm gevallen de afgelopen dag en er komt nog meer bij. 

Het is aan deze week met de sneeuwval. De vlokken dwarrelen naar beneden en we genieten van het magische witte spul. De sneeuwcondities zijn perfect, al is het natuurlijk wel hard werken op de piste. Ach, dat hebben we ervoor over. Morgen gaan we natuurlijk als eerste de piste op en dan gaan we, uiteraard in carnavalsoutfit, genieten van de verse sneeuw. Zien we je dan?

Prachtige sneeuwbeelden

Hieronder de plaatjes die we zojuist hebben gemaakt. Jaloers? Of ben je gewoon hier en geniet je mee?

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+