Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Gele glazen of normale glazen?

Blog door Frank

Het is vandaag een aparte dag in de Zillertal Arena. Het weer wisselt constant, waardoor het lastig bepalen is of je nou met gele glazen moet skiën of gewoon de normale glazen mee moet nemen. Op de top van de Falschbach schijnt namelijk de zon, maar ga je wat meer naar beneden dan merk je dat het mistig is en het zelfs sneeuwt. Je kunt vandaag dus zelf bepalen wat voor weer je wilt hebben!

De dag begon weer vroeg, want we gingen met de eerste lift omhoog. Dit deden in de hoop dat boven op de berg de zon zou gaan schijnen, alleen was dat vanmorgen jammer genoeg niet het geval. Ook op de top van de berg was het mistig en sneeuwde het volle bak. De bomen zijn dan ook weer bepakt met een vers laagje sneeuw en de pistes zijn een poeder paradijs geworden. Heerlijk om de eerste sporen van vandaag te trekken!

Foto’s vanuit het skigebied

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+