Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Skiklasjes zingen het lied “Hallo allemaal” uit volle borst mee

Video door Frank

Het is lekker druk in de Zillertal Arena met kinderen, want deze week zijn veel Nederlandse kinderen vrij van school vanwege de Krokusvakantie. Een week die in het teken staat van veel skiklasjes en drukte in het skigebied. Doordat het zo koud is blijven de kinderen iets langer binnen zitten om op die manier lekker op te warmen. Hoe vermaak je kinderen tijdens de middagpauze? Dat moeten de skileraren in Gerlos ook gedacht hebben toen zij het bekendste nummer van dit moment aan het zingen waren.

Wat is het bekendste nummer op dit moment hoor ik jullie denken? Dat is geen Beyonce of Robbie Williams, maar natuurlijk Juf Ank met het bekende nummer “Hallo Allemaal”. Ken je hem nog niet? Wees gewaarschuwd, want na het horen van dit nummer zit hij de hele dag in je hoofd. Wat een gezelligheid zeg!!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+