Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Dit was Moonlight Skiing deze keer

Evenementen door Mike

Als je in het skigebied was gisteravond kan het je niet ontgaan zijn: het was volle maan. En die maan stond ontzettend helder aan de hemel. De temperatuur was -4˚C en dat betekent dat het prachtige condities waren voor Moonlight Skiing. Wij hebben genoten en we hopen de deelnemers ook. Dit zijn de foto’s!

Moonlight Skiing

Meerdere keren per jaar organiseren we Moonlight Skiing in de Zillertal Arena. Als het volle maan is wordt er in januari, februari, maart en april geskied onder het licht van die maan. Na een heerlijk diner bij restaurant Gipfeltreffen in Königsleiten lopen we een klein stukje omhoog om vervolgens op de Fussalm naar beneden te skiën over een vers geprepareerde piste. Het is een uniek evenement dat je eigenlijk eens mee moet maken. De deelnemers van gisteren hadden prachtig licht.

Foto-update: Moonlight Skiing

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+