Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

EVENT: The Experience in Königsleiten

Evenementen door Mike

Aanstaande vrijdag 9 maart is het zover. Voor de eerste keer wordt in Königsleiten ‘The Experience’ georganiseerd. Het wordt omschreven als je beste manier om je avond door te brengen op grote hoogte. Ook wij zijn erbij en we zijn ontzettend benieuwd!

Avond op de berg

The Experience vindt plaats op 2.200 meter hoogte, bij het Bergrestaurant Gipfeltreffen in Königsleiten. Van 16.00u tot in de late avonduurtjes is het feest op de berg. Hoe je daarna naar beneden komt? Op de ski’s of op het snowboard. Hoe vet is dat?

Vanaf 16.00u | Sundowner Chill Out in het Bergrestaurant Gipfeltreffen
Vanaf 18.00u | WinterBBQ & MountainFoodMarket
Vanaf 19.00u | AFTER SKI DANCE bij unieke Disco Clubbing met licht- en vuurshow
Vanaf 23.30u | Afterparty in K1 Club in Königsleiten

the experience

Afloop van de avond

Tot 17.00u kunnen de gasten zelfstandig met ski’s of op het snowboard naar het Bergrestaurant Gipfeltreffen komen of naar het dal skiën. Om 18.00u begint de WinterBBQ tegelijkertijd met de MoontainFoodMarket op het terras van het restaurant. Van 19.00u tot 23.30u moeten dan de voetjes van de vloer bij de AFTER SKI DANCE met CLUBBING. De beats worden verzorgd door de Bergliebe DJ’s Croell, Flexible und Antonio bij de SundownerAmbience.

Begeleiding door skileraren

Voor de veiligheid worden de ski’s en snowboards in de skikelder opgesloten, zodat niemand op eigen houtje de locatie kan verlaten. Er zijn namelijk pistenbully’s aan het werk. Om 21.30u en om 23.30u worden de gasten door skileraren begeleid over de Larmachweg richting het dal. Om 23.30u is er ook een pistenbully bij die gereed is voor personentransport.

Deelnemen

Wil je deelnemen aan The Experience? Dan kun je je aanmelden via marketing@alpenwelt.net. De kosten voor de WinterBBQ & MountainFoodMarket zijn 20 euro per persoon. Drankjes zijn verder via de normale prijs te verkrijgen.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+