Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Niet vergeten de wekker te zetten voor Good Morning Skiing

Evenementen door Mike

Morgen is het weer donderdag en dat betekent dat de liften weer vroeg opengaan voor het Good Morning Skiing. Om 06.55u kun je al omhoog bij de Karspitzbahn in Zell, de Isskogelbahn in Gerlos en de Dorfbahn in Königsleiten. Perfect voor de vroege vogels!

Wil je van de eerste afdaling van de dag genieten? Dan moet je op donderdag en zondag in maart niet pas om half 9 aan komen kakken. Vroeg je bed uit en ab auf die piste! Vorige week waren wij erbij en zag het er uit zoals op de video hieronder. Morgen wordt het veel beter weer dus is het extra genieten. Niet vergeten de wekker te zetten!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+