Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Gerard Joling te gast bij skishow in Gerlos

Nieuws door Mike

De Nederlandse zanger Gerard Joling heeft in Gerlos voor een verrassing gezorgd zondagavond. Tijdens de laatste skishow van het seizoen in het dorp deed hij mee met de skileraren en verzorgde hij samen met zijn ‘collega-skileraren’ een prachtige show.

Skishow

Elke week van december tot maart wordt er in Gerlos op zondagavond een spetterende skishow georganiseerd. Lichtgevende pakken, lichtgevende ski’s, vuurwerk op de rug van de skileraren, een droneshow, het kan niet gek genoeg. Het is altijd weer genieten. Ook voor Joling. Want alhoewel hij al jaren in het dorp op vakantie gaat, had hij de skishow nog nooit gezien. Zonde, dat vindt hij achteraf ook.

Ik vind het super jongens! Fantastisch om hier te mogen zijn. Ik ben hier al jaren, het is de eerste keer dat ik deze show zie. Applaus voor alle medewerkers en de skischool van Michis. Jullie doen het fantastisch en ik vind het een eer om hier te staan!

Vlog Gerard Joling

Joling is veel te vinden in Gerlos en net zoals de vorige keer verschijnt er ook deze keer weer een vlog vanuit de Zillertal Arena, die als het goed is dinsdag online komt. Wij zijn heel benieuwd wat er allemaal inkomt, maar de skishow is er zeker bij! Overigens vond Joling het wel even spannend om mee te doen, want het skiën zonder stokken was nieuw voor hem. Echter was het helemaal geen probleem en kwam hij ontzettend soepel naar beneden.

Video

Wij hebben een video van het bezoek van Joling gemaakt en die zie je hieronder. Het ziet eruit alsof hij het naar z’n zin heeft gehad!

Jongste skilerares ter wereld

De zanger had overigens ook het genoegen om op de foto te mogen met de jongste skilerares ter wereld. Toch leuk dat die Rachel zo gewoon is gebleven ;-).

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+