Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Skigebied volop in voorbereiding voor de opening

Foto door Frank

Als je op dit moment in het skigebied bent, dan zul je merken dat iedereen druk bezig is met de start van het seizoen. Het hele gebied zou eigenlijk dit weekend gaan openen, maar omdat er te weinig sneeuw is gevallen is deze datum verplaatst naar volgende week. Wat meteen gezegd moet worden is dat in Gerlos een piste geopend gaat worden. Het gaat hier om de Ebenfeld piste die door de Ebenfeld X-Press en de Isskogelbahn bereikbaar is. 

Om jullie een beeld te geven hoe het er op dit moment uitziet boven op de berg in Gerlos? Wij gingen de berg op om het voor jullie op beeld vast te leggen. Je ziet dat de pistes nog niet helemaal gereed zijn en dat de pistebully’s veel werk verrichten om zaterdag gereed te zijn. Grote sneeuwhopen met kunstsneeuw worden gladgestreken door de grote machines, zodat de wintersporters zaterdag heerlijk kunnen skiën. Zijn jullie erbij?

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+