Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Zillertal Arena opent vandaag 1 piste in Gerlos

Foto door Frank

De opening van het nieuwe winterseizoen stond  vandaag gepland. Veel pistes zouden open gaan en ook veel liften zouden in gebruik genomen worden. Echter is dit niet gelukt vanwege de uitblijvende sneeuwval. Om die reden gaan pas volgend weekend veel pistes geopend worden. Op dit moment kunnen de wintersporters in de Zillertal Arena alleen gebruik maken van de Ebenfeld piste boven bij de Isskogelbahn. Voor Gerlos positief nieuws en uiteraard zijn wij vandaag de piste op gegaan om jullie te laten zien hoe het is.

Eergisteren publiceerden wij al de video met de prachtige sneeuwbeelden vanuit Gerlos. Door de sneeuwval van eergisteren zag het dorp er erg winters uit, iets wat veel mensen in Nederland met veel verbazing bekeken hebben.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+