Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Het winterleven start weer op in de Zillertal Arena

Blog door Maurice Kuipers

Het is begin december en dat betekent dat alles in de Zillertal Arena langzaam maar zeker tot leven komt. De opening van het skigebied stond gepland op 1 december, maar vanwege de weinige sneeuwval zijn de meeste pistes nog gesloten. Het wachten is op de sneeuwdump die snel wordt verwacht en dus zijn de voorbereidingen in Gerlos, Königsleiten en Zell am Ziller in volle gang.

Hotels pakken de laatste nieuwe stoelen uit de dozen, de plaatselijke skiverhuurmedewerkers zetten de puntjes op de ‘i’ wat betreft de inrichting en de nieuwe skileraren leren elkaar kennen onder het genot van een drankje. Ook in het straatbeeld zie je direct dat de winter er aan komt. Auto’s rijden af en aan met skikoffers op het dak. Ook zijn er weer steeds meer Nederlandse kentekens in de dorpen te spotten.

Al met al super gezellig dat de Zillertal Arena tot leven komt, maar iedereen is vanzelfsprekend in afwachting van maar één ding: Neuschnee. De verwachting is momenteel dat er aanstaande zondag en maandag een sneeuwdump gaat komen. Of het dal dan daadwerkelijk ook eindelijk wit gaat kleuren is natuurlijk afwachten, maar de hoop die men hier in de Zillertal Arena uitspreekt maakt de mensen in ieder geval opgewekt en ongeduldig.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+