Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Heerlijke poederdag in de Zillertal Arena dankzij verse sneeuw

Algemeen door Maurice Kuipers

Hoewel nog niet alle pistes geopend zijn,  is het momenteel genieten in de Zillertal Arena. Dankzij de sneeuwval liggen de pistes die geopend zijn er in perfecte conditie bij. Liefhebbers van poeder zullen geen genoeg krijgen van de afdalingen waar je op sommige plekken tot aan je knieën wegzakt in de verse sneeuw. 

Er is tussen zondag en maandag in totaal ongeveer 50 centimeter sneeuw gevallen en dus stonden we vroeg op om zo snel mogelijk met de gondel naar boven te vertrekken. Wij namen vanochtend de eerste lift om te checken waar de sneeuwval in geresulteerd heeft en genoten ultiem van het rondje dat we in de ochtend maakten. Vervolgens hebben we als de wiedeweerga een plekje binnen gezocht om onderstaande video te monteren.

21 liften geopend

We schoten deze video onder andere op de Ebenfeld piste, die geopend is net als 51 kilometer van de andere pistes. In totaal zijn er 21 van de 52 liften geopend. We hopen dat dit snel meer zal worden.

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw

Momenteel sneeuwt het nog steeds in het skigebied. Als we de weerberichten mogen geloven valt er vandaag nog zo’n 30 centimeter sneeuw in de Zillertal Arena. Zoals te zien is op onderstaande foto verdwijnt Mike al bijna tot zijn knieën in de sneeuw en wij zijn heel erg nieuwsgierig hoe de situatie morgen zal zijn. Voor de sneeuwruimers is het seizoen in ieder geval vandaag ook echt begonnen!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , , , , ,