Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Verbindingslift Zell am Ziller – Gerlos vanaf zaterdag geopend

Foto door Maurice Kuipers

De Krimml X-Press gaat zaterdag voor het eerst dit wintersportseizoen open. Daardoor is er voor de wintersporters in de Zillertal Arena een verbinding tussen Gerlos en Zell am Ziller. Dat betekent extra meters skiën of snowboarden. Super goed nieuws dus!

Moeder natuur

Voordat de verbinding open kan moet er genoeg sneeuw liggen en omdat er in het dal tussen de twee skigebieden geen sneeuwkanonnen gebruikt kunnen worden is men helemaal afhankelijk van moeder natuur. Wij zijn de weergoden dankbaar.

Voorbereidingen

Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om morgen de bezoekers zo goed mogelijk te kunnen ontvangen. Op onderstaande foto schuift een lift medewerker de berg sneeuw weg zodat iedereen morgen op een vlakke ondergrond de lift in kan stappen.

Wederom open in december

Wat dat betreft hebben de wintersporters in de Zillertal Arena dus geluk dat de verbinding (wederom) vroeg in december open gaat. Vorig jaar ging de verbinding op 7 december open, een weekje eerder dus.

Video aankondiging

Onderstaande video namen we op toen de Krimml X-Press nog gesloten was om aan te kondigen dat de lift open gaat.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+