Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Strak blauwe hemel en een dinsdag vol zon in de Zillertal Arena

Blog door Maurice Kuipers

Het is vandaag in de Zillertal Arena een dag zoals iedere wintersporter die zich in zijn dromen voorstelt. De zon staat vanaf vanochtend 9 uur hoog aan de hemel en wordt omringd door een strak blauwe lucht. De pistes liggen er strak geprepareerd bij en dankzij de (nu nog) heersende rust in het gebied, het is immers nog geen kerstvakantie, blijft het de hele dag heerlijk om naar beneden te racen. 

Lachend de koudste liften uitstappen

Zelfs in de verbindingslift tussen Zell am Ziller en Gerlos was het vanochtend prima uit te houden. Het is slechts een paar graden onder nul, maar dat voelt hier momenteel als zomer. De dagen er voor was het namelijk steevast kouder. Dankzij de aangename temperaturen en de strakke pistes is het ultiem genieten en kunnen zelfs mensen die bij willen bruinen hun doel behalen.

Kouder weer en sneeuw benodigd

Ondanks de prachtige weersomstandigheden om vandaag op de piste te skiën en te snowboarden zullen de medewerkers in de gehele Zillertal Arena met gemengde gevoelens naar deze prachtdag kijken. Met de kerstvakantie en dus hordes mensen voor de deur is het eigenlijk beter dat het kouder wordt zodat de sneeuwkanonnen optimaal benut kunnen worden. En een verse laag sneeuw zou helemaal welkom zijn. Alleen al bijvoorbeeld om dalafdaling in Zell am Ziller en een deel van de dalafdaling van Gerlos ook tijdens deze drukke weken te kunnen openen, want die zijn nu nog gesloten.

 

 

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+