Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Volop winterplezier in de Zillertal Arena

Algemeen door Maurice Kuipers

Na een groen begin in december en vervolgens weken vol sneeuwval is de winterpret inmiddels tot grote hoogte gestegen in de Zillertal Arena. De wintersportcondities zijn fantastisch en dus is het voor de groepen vrienden, familie en collega’s die af en aan reizen ultiem genieten in de Zillertal Arena momenteel. 

Piste kwaliteit ongekend goed

Om te beginnen richten we ons op de pistes in de Zillertal Arena. De meeste bezoekers die naar Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten of Krimml komen zijn er toch om te skiën of snowboarden. Momenteel zijn de condities bijna perfect te noemen. Alle liften zijn geopend en het lawinegevaar is deze week enorm afgezwakt. Goed nieuws dus! Het enige punt van aandacht is dat je misschien ’s ochtends een extra laagje kleding aan moet trekken, want de temperaturen dalen vaak tot ver onder het nulpunt. Maar goed, dat is voor de pistes juist goed en op onderstaande foto’s is te zien hoe mooi die er nu bijliggen.

De zon laat zich zien

We hebben er lang op moeten wachten, het sneeuwde immers bijna twee weken achter elkaar non-stop, maar de zon laat zich de laatste weken regelmatig zien in de Zillertal Arena. En dat maakt de wintersport voor iedereen toch wat prettiger. Een biertje op de piste smaakt dan bijvoorbeeld ook net wat lekkerder. Zoals op onderstaande foto’s te zien is geven wij de zon zoveel mogelijk liefde terug, zodat hij blijft komen.

Sneeuwplezier in allerlei soorten

Maar er zijn meerdere activiteiten waarmee je profiteert van de vele sneeuw die er de afgelopen maand is gevallen in Oostenrijk. Zo gingen wij bijvoorbeeld op pad om een video te schieten bij de rodelbahn Gerlosstein. En zoals je kunt zien hadden we lol, veel lol!

Winterwonderland

Mocht je nou, net als wij, geen genoeg krijgen van de prachtige plaatjes uit winterwonderland de Zillertal Arena dan hebben wij nog een ‘bird’s-eye view’ video voor jullie opgenomen. Tijdens het prachtige weer van de afgelopen dagen zaten wij in de auto om in alle vier de verschillende gebieden van de Zillertal Arena drone opnames te maken. Voel je als een vogel en geniet hieronder van het prachtige witte landschap.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+