Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Perfecte condities tijdens Arena Bloghouse in de Zillertal Arena

Algemeen door Maurice Kuipers

De wintersportcondities in de Zillertal Arena naderen momenteel de status van perfectie. Het is voor bezoekers in het gebied ultiem genieten deze week. De sneeuwhoogte gecombineerd met zonnestralen en een strakblauwe lucht zorgen voor dagen om ‘u’ tegen te zeggen. 

Earlybirds

Na de mistige en bewolkte dag van gisteren, met zo nu en dan een beetje sneeuw werden we vanochtend vol goede moed wakker. De weermannen voorspelden namelijk een zonnige dag en dus besloten we de eerste lift naar boven te nemen in Gerlos. Als echte earlybirds trokken we de piste op en zoals op onderstaande foto’s te zien is was er al vroeg in de ochtend sprake van het welbekende ‘kaiserwetter’.

Ander weer op komst

Er is reden om extra te genieten van het huidige weer, want er is ander weer op komst. Aankomend weekend gaat het namelijk (wederom) sneeuwen. Er wordt ongeveer dertig centimeter verse sneeuw verwacht. Daarnaast kan het gaan stormen, maar het is afwachten of het daadwerkelijk zo hard gaat stormen dat het skigebied ook liften moet gaan sluiten. Tot nog toe gaan we gewoon lekker genieten en maken we ons geen zorgen.

Arena Bloghouse

Deze week zijn er tal van influencers uitgenodigd door de Zillertal Arena. Nederlanders, Duitsers en Oostenrijkers met een groot bereik op social media verkennen het gebied in Krimml, Königsleiten, Gerlos en Zell. Dat maakt het extra leuk dat het dit weer prachtig weer is. Hieronder een aantal updates van de influencers die op uitnodiging van de Zillertal Arena een weekje op bezoek zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Skidag nummer drie! 💙 Vanmorgen hebben we een aantal parcoursen geskied, waarop je jouw snelheid kan meten. Super leuk om te doen! Door het hele gebied zijn er meerdere banen uitgezet en met een app kun je jouw gegevens na afloop bekijken. Ik ben dus wel weer aan mijn dagelijkse beweging gekomen. En jij? Hoe sportief was jouw woensdag? 🙏🏻 . . . . . #hardlopen #nevernotrunning #marathoner #hardlopenisleuk #runninggirls #fitfamnl #runnergirl #girlswhorun #marathon #fitgirlsnl #runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runninggirl #ikloophard #runninggirl #instarunner #arenabloghouse #myzillertalarena #zillertalarena #zillertal #arenachampion #bmwxdrive #ski #skiing #skiingislife #skilife #wintersport #wintersports

Een bericht gedeeld door Japke Janneke (@japkejanneke.nl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A week filled with snow ☃️! This week we’re staying at Zillertal Arena, in the ski resort called Krimml. Zillertal counts over 143km of slopes. In the background you can spot our ‘home’ for the week, called @stadllofts. Beautiful luxury chalets, located directly at the slope. We’re staying here with 8 other bloggers from Holland, Slovenia, Germany and Austria. Where did you go skiing/boarding this year? ⛷🏂⠀ •⠀ #zillertal #zillertalarena #myzillertal #myzillertalarena #austria #feelaustria #austrianmountains #oostenrijk #arenabloghouse #zellamziller #zell #rosenalm #gerlosstein #gerlos #koenigsleiten #wald #krimml #hochkrimml #stadlloft #plattenalm #duxeralm @myzillertalarena @zillertal.at @visitaustria #protestsportswear #snowboardgirl #wintersport

Een bericht gedeeld door Dani & Karel ☼ Travel Rumors (@travelrumors) op

Voorstelronde

Mocht je je nou afvragen wie deze influencers zijn, dan hebben we voor je een video gemaakt waarin we deze leuke groep mensen voorstellen. Naast skiën en snowboarden vermaken zij zich deze week met rodelen, langlaufen, fakkelwandelingen, lekker eten en tal van andere activiteiten.

 

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+