Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Zonnige start van de voorjaarsvakantie in de Zillertal Arena

Foto door Maurice Kuipers

De week dat Nederlanders massaal naar de bergen trekken om te genieten van een welverdiende wintersport is begonnen. Duizenden auto’s met gele kentekens en dakkoffers vastgebonden op het dak hebben inmiddels de plaats van bestemming gevonden en de meeste wintersporters staan vandaag, op zondag, voor het eerst op de latten of het snowboard. Wat betreft het weer kan het niet beter voor al onze landgenoten: zon, zon en nog eens zon. 

Gezellig druk

Op het moment van schrijven zit ik op het terras van onze geliefde thuisbasis: het Arena Center, het restaurant boven bij de Isskogelbahn. De zon staat hoog aan de hemel, omringd door een complete blauwe lucht. Aan alles is te merken dat de voorjaarsvakantie is begonnen. Waar voorgaande weken de drukte op dit terras rond een uurtje of 11 begon, zit datzelfde terras nu al voor tien uur vol gezellige mensen. Ook bij de liften is de vakantieperiode aangebroken. Voor een praatje hoef je als vriendengroep of gezin niet meer op de piste even te stoppen, want in de rij bij de lift heb je daar mooi de gelegenheid voor.

Nog veel meer zon voorspeld

Het is te hopen dat wintersporters in Nederland nog even de Kruidvat of een soortgelijke winkel hebben bezocht. Want zonder zonnebrandcrème zullen de vrolijke gezichten van de meeste vakantievierders rood aanlopen. De huidige voorspellingen vertellen ons namelijk dat er nog dagen vol zon staan te wachten. Maandag, dinsdag en woensdag zullen allemaal zonovergoten zijn alvorens op donderdag en vrijdag het afkicken van een geweldige week kan beginnen op waarschijnlijk grauwe dagen. Op vrijdag wordt zelfs nog een laagje verse sneeuw voorspeld.

Op naar een geweldige week

Voor een week zullen Nederlanders complete gebieden overnemen. Wij wensen iedereen een topweek toe en hopen zo min mogelijk wanklanken te vernemen. Om alle vakantievierders in Nederland toch een beetje mee te laten genieten van de sneeuw en het prachtige weer in Oostenrijk, hieronder nog een aantal foto’s.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
Tags : , , , , , , , ,