Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Dat was de winter 2018-2019

Nieuws door Mike

Dat was ‘m weer, de winter van 2018-2019. Een seizoen met heel veel sneeuw, prachtige dagen en heerlijke momenten. Daarom hebben we een korte video gemaakt waarin we een paar van de mooiste momenten van het seizoen hebben verwerkt. Kijk mee en geniet.

De mooiste momenten van dit seizoen

Een korte terugblik

We begonnen het seizoen rustig. Een normale start, prima pistecondities, gewoon goed. Na de kerstvakantie werd het pas een echt bijzonder seizoen. Het ging sneeuwen en het hield maar niet op. Extreem veel sneeuw kwam er naar beneden zetten. Ik heb nog nooit zo vaak de auto sneeuwvrij moeten maken. Wat was het bijzonder om mee te maken. Gelukkig liet na januari de zon zich weer regelmatig zien. De maanden na de extreme sneeuwval waren genieten. Zeker ook de laatste weken van het seizoen waren heerlijk. Een Lederhosen Wedel Woche met prachtig weer, een Dutchweek met droomomstandigheden en een knaller van een afsluiter met zonovergoten paasdagen. Wij zijn weer heel dankbaar dat we in de Zillertal Arena aanwezig mochten zijn.

Op naar de zomer

We zijn nu weer eventjes in Nederland om na te genieten van de winter (en natuurlijk gewoon om te werken), maar kunnen al niet meer wachten op de zomer in de Zillertal Arena. Ik kijk uit naar de eerste e-biketocht, de eerste wandeling in de bergen en natuurlijk naar die Weizen in de zon. Laat de zomer maar komen!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+