Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Bezoek jij deze zomer het Fichtenschloss in Zell am Ziller?

Nieuws door Frank

Sind twee jaar hebben wij een prachtig kinderparadijs in Zell am Ziller genaamd Fichtenschloss. Ben jij op zoek naar een plek waar jij lekker kunt relaxen en waar je kinderen heerlijk kunnen spelen? Dit is de plek waar je heen moet. Je neemt de Rosenalmbahn omhoog en met een klein stukje lopen ben je er. Iets voor jullie?

Het kinderparadijs van het Zillertal

Je kunt uiteraard op veel plekken in het Zillertal met je kinderen terecht. Toch wordt in de omgeving regelmatig gezegd dat dit dé plek is waar kinderen heerlijk kunnen genieten en spelen. Het complete paradijs is gebouwd van natuurlijke materialen. De kinderen leren op speelse wijze omgaan met de natuur. Is het warm? Geen probleem, want ook hier zijn waterelementen aanwezig waarbij je de kids schaterend van het lachen ziet rondrennen!

 

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+