Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

De Isskogelbahn is weer open voor zomergebruik

Nieuws door Frank

Ja ja, het is weer zover. De grootste aanpassingen en onderhoudswerkzaamheden hebben weer plaatsgevonden. Het is weer tijd voor het zomerseizoen en dat betekent dat ook de Isskogelbahn weer geopend is. Wat een moment is dat toch elke keer weer. Niet meer met je ski’s de cabines in, maar met je wandelschoenen of mountainbike. Zien wij jou deze zomer nog in de Zillertal Arena?

In de zomer op vakantie naar de Zillertal Arena

Het is voor veel mensen alleen maar in de winter bekend; de Zillertal Arena. De pistes zijn heerlijk en je kunt van Zell am Ziller naar Gerlos en Zell am Ziller skiën. Een heerlijke uitdaging voor de echte wintersportliefhebbers. Niet alleen de winter is leuk in dit gebied. Ook de zomer kun je hier je lol op. Er wordt door het gebied dan ook flink geinvesteerd om hier aan alle wensen en behoeften van de zomertoeristen te voldoen.

Je moet het gewoon een keer meemaken

Wil je hier over mee kunnen praten dan moet je gewoon een keer een paar dagen richting de Zillertal Arena komen in de zomer. Lekker genieten van de mooie omgeving. Herken jij de piste nog terug in de zomer? Wij hopen je in de zomer te zien in de Zillertal Arena, want ook wij zijn hier weer aanwezig!

Wanneer zien wij jou hier?

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+