Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Het mooie weer komt er weer aan!

Weer door Frank

De winter is definitief voorbij en dat merk je duidelijk aan de natuur. We hebben te maken gehad met een lange winter, waardoor het lang heeft geduurd voordat alle sneeuw verdwenen was in het gebied. Op sommige toppen boven de 2.000 meter grens ligt nog steeds een laagje sneeuw. Gelukkig houdt het goede weer aan en zien we dat de zon en warme temperatuur goed zijn werk doen. Laat het weekend maar lekker beginnen, want het gaat super worden. De onderstaande foto laat goed zien met wat voor omstandigheden wij op dit moment te maken hebben. Zon, zon en zon!

De skiliften zijn open

Ben jij nog van plan om op zomervakantie te gaan maar weet je niet waar je heen moet gaan? Misschien is de Zillertal Arena een interessante optie voor je. De prachtige omgeving in combinatie met een actieve vakantie zorgt voor een heerlijke tijd. Neem de lift omhoog en waan je in een wereld van wandelen, mountainbiken en genieten van je welverdiende vakantie!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+