Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

De mooiste waterval van Oostenrijk: de Krimmler Wasserfälle

Tips door Frank

Oostenrijk staat bekend om de prachtige natuur en mooie natuurverschijnselen. Ook de Zillertal Arena heeft zo een prachtige plek, namelijk de Krimmler Wasserfälle. Voor veel toeristen een van de mooiste watervallen van Oostenrijk en wij zijn het daar uiteraard mee eens. Je kunt helemaal naar de top van de berg klimmen, waar de waterval ontstaat. Dit kun je doen middels een avontuurlijke route of gewoon langs de regulier ‘toeristische’ route. Ben je in de buurt? Ga dan met een gids op pad en leer de omgeving kennen!

Bekijk onderstaande video en krijg een goede impressie van dit prachtige natuurfenomeen!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+