Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

De sneeuwgrens daalt, op naar de winter

Foto door Frank

Ja lieve mensen, we gaan ons weer opmaken voor het nieuwe winterseizoen. De Almabtrieb is voorbij dus ook bij de lokale bewoners is het aftellen begonnen. De temperatuur daalt, de neerslag kans neemt toe, dus dat kan maar 1 ding betekenen. De winter komt er aan! Uiteraard zijn wij met ons team het hele seizoen in de sneeuw te vinden en ook afgelopen week was dat het geval. Sebi heeft alvast een paar mooie kiekjes geschoten, waarbij je goed kunt zien dat de sneeuwgrens aan het dalen is. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten en zien uit naar het nieuwe winterseizoen 2019 – 2020. Zien wij jullie ook deze winter?

Misschien bevinden we ons nu wel in de mooiste tijd van het jaar. Je ziet de bladeren goudgeel verkleuren, de grasvelden krijgen op sommige plekken een rode gloed en de bladeren vallen van de bomen. De herfst is in volle gang en de winter komt eraan. Een periode waarin je de sneeuwgrens ziet schommelen. Zie de foto’s hieronder en krijg een beeld hoe het op dit moment in de Alpen is.

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+