Arena Social

#myzillertalarena
live_icon_white_small LIVE

Sneeuwval op weg naar de Zillertal Arena

Nieuws door Frank

Ohyeaaah! Het gaat weer gebeuren, want volgende week gaat het gelukkig weer winters worden in de Zillertal Arena. Op dit moment is het nog erg warm in de Zillertal Arena, maar het lijkt erop dat Koning Winter wakker aan het worden is. De temperatuur maakt een flinke duikeling en de kans op neerslag neemt toe. Heerlijk nieuws, want dit zorgt rond de 1.500 / 2.000 meter grens voor het witte goud. De winter komt er weer aan!

Dit weekend is het nog genieten, met temperaturen die schommelen rond de 20 graden. De lokale bevolking loopt dan ook heerlijk in korte shirtjes en geniet nog van het laatste lekkere herfstweer. Gelukkig gaat daar vanaf maandag verandering in komen, want zoals je in het onderstaande overzicht ziet gaat de temperatuur flink naar beneden. Ook zie je de sneeuwgrens van 3.100 meter grens dalen naar 900 meter, waardoor onze bergdorpen Königsleiten en Gerlos weer wit gaan kleuren.

De winter komt er aan!

Het duurt nog een aantal weken en dan beginnen we weer het nieuwe winterseizoen. Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten openen op 7 december de liften, dus heb je zin om vroeg in het seizoen de eerste sporen te maken? Rij lekker naar de Zillertal Arena en geniet van de eerste pistes die geopend zijn!

Deel dit bericht via:   
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+